Големите очекувања – Милчо Манчевски

ГОЛЕМИТЕ ОЧЕКУВАЊА: КОГА НЕКОЈ ФИЛМ НЕ Е „ДОВОЛНО МАКЕДОНСКИ“

Great expectations: when a film is “not Macedonian enough”*

Милчо Манчевски / Milcho Manchevski

*English version on Cineuropa.org, published 14.10.2022
Преземи го документот тука

2022_Milcho Manchevsk-Golemite-ocekuvana

Related Post