НОВ ПОВИК ЗА ФИЛМОВИ – ФФФ 2018

НОВ ПОВИК ЗА ФИЛМОВИ – ФФФ 2018

НОВИОТ ПОВИК ЗА ФИЛМОВИ на 8. Филозофски Филмски Фестивал е отворен! Повеќе информации околу Повикот, како и можност да го пријавите вашиот долгометражен или краткометражен филм инспириран од филозофоска идеја или којшто поттикнува филозофска рефлексија, можете да најдете тука. Крајниот рок за поднесување на филмовите е 15-ти декември 2017. Ќе бидат разгледувани само филмовите што ги задоволуваат двата критериуми, уметнички квалитет и филозофска податливост и релевантност. Ако имате дополнителни прашања околу Повикот, слободно пишете ни на: filozofskifilmskifestival@gmail.com….

Read More