Големите очекувања – Милчо Манчевски

Големите очекувања – Милчо Манчевски

ГОЛЕМИТЕ ОЧЕКУВАЊА: КОГА НЕКОЈ ФИЛМ НЕ Е „ДОВОЛНО МАКЕДОНСКИ“ Great expectations: when a film is “not Macedonian enough”* Милчо Манчевски / Milcho Manchevski *English version on Cineuropa.org, published 14.10.2022 Преземи го документот тука

Read More