ОФ-ПРОГРАМА

На крајот на првата фестивалска вечер ќе има мал коктел во фоајето на Кинотеката на Македонија во атмосфера на убава музика. Сите гости на Фестивалот се поканети да ни се придружат.

Leave a Comment