Информации

МЕСТО НА ОДРЖУВАЊЕ:

Кинотечна сала

Летно кино „Мирно лето“

Адреса: Никола Русински бр.1

www: kinoteka.mk

fb: Kinoteka

За прес-акредитации и информации за Фестивалот,    Ве молиме контактирајте не на: press@philosophicalfilmfestival.mk.

Цена на влезници*:
1) Ревијална програма: филм-философија – 100 ден.
2) Официјална селекција на долгометражни филмови – 100 ден.

3) Едукативната програма, ФФФ@МСУ, Ретроспективата Буњуел и Официјална селекција на краткометражни филмови се бесплатни

* Билетите за секој фестивалски ден ќе бидат достапни на касата на Кинотеката еден час пред првата проекција. Телефонски резервации не се можни.